Een leuk uitje met de hele familie

Als je op zoek bent naar een leuk uitje voor de hele familie, dan ben je bij de Escape Room in Deventer aan het juiste adres.

Een Escape Room is nu helemaal in. Bij deze groepsactiviteit is het de bedoeling dat je met zijn allen in een kamer opgesloten wordt. In deze kamer zijn allemaal puzzels aanwezig die je binnen een bepaalde tijd moet oplossen. De oplossing van alle puzzels, clues en raadsels bij elkaar in de kamer zal zorgen voor jullie ontsnapping uit de kamer.

Een escaperoom doen is een leuke activiteit die met het hele gezin kan worden gedaan. In Deventer kun je deze stoere activiteit nu ook doen. Het is zeker de moeite waard om dit een keertje te hebben gedaan. Er zijn weliswaar meerdere escaperooms, maar die van Escape Room Deventer is verreweg de leukste, gezien de vele positieve reviews op internet.

Over Escape Room Deventer

Of je nu wilt schilderen, workshops wilt volgen of samen met je gezin een Escaperoom wilt doen, het kan allemaal aan de Gashavenstraat in Hanzestad Deventer.

Met de ruime openingstijden in de avonduren en de goedkope prijzen, is dit een activiteitencentrum dat er gewild is voor zowel jong als oud. Ook komen er geregeld mensen van buiten de stad om hun activiteiten hier te doen.

Het aanbod aan activiteiten die kunnen worden gedaan wordt steeds verder uitgebreid en zijn leuk om te doen. De escape rooms zijn erg in trek als groepsuitjes.

Escapen in Deventer

Escaperooms mogen tegenwoordig niet meer ontbreken bij activiteitencentra. Het is een leuke activiteit om met de hele familie te doen. Je stelt je kennis op de proef en je leert samenwerken met de overige familieleden om samen oplossingen te vinden voor de puzzels en de raadsels die in de escape room te doen zijn.

Doordat je samen opgesloten bent en samen het doel voor ogen hebt om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de kamer, is het een leuke activiteit om met de hele familie te doen. Ga dus zeker even langs de Deventer Escaperoom als jullie als familie nog op zoek zijn naar een leuke activiteit om te doen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.